Кеш'ю смажений-солений в шкаралупі 1 кг

747,50 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 174015967458
Кеш'ю смажений-солоний в шкаралупі
Чи ви колись займалися горіховою медитацією? Для неї вам знадобиться смажено-солоний індійський кеш’ю, бо саме з цим сортом час спливає непомітно. Візьміть пару ядер і розітріть між долонь, щоб струсити хрумкий шар лушпиння. Уявіть, що разом з його осипанням йде геть ваша втома та поганий настрій. В руках ви вже тримаєте свою смачну винагороду – ніжний та пікантний кеш’ю, кожний хрумкий шматочок якого приносить з собою ще більше насолоди та гарного самопочуття. Ці горіхи багаті на магній, залізо, кальцій та фосфор, які зміцнюють м’язи та серце, а також на вітамін В6, відповідальний за ваш міцний сон та легкі вранішні пробудження.
Корисні властивості:
Знижує в крові рівень ліпопротеїнів низької щільності («поганого» холестерину), надлишок яких спричиняє появу атеросклеротичних бляшок та серцево-суденних хвороб.
Містить вітаміни групи В, магній, залізо та фолати, які поліпшують функціонування нервової системи та формування еритроцитів.
Кальцій та фосфор зміцнюють кістки.
Дієтичні харчові волокна покращують травлення та допомогають уникнути закрепів.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 570 ккал
Жири – 47 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 22
Як використовувати:
Як перекус.
Додайте кеш’ю до сніданків, десертів, салатів та соусів, щоб створити нові цікаві смакові поєднання та збільшити концентрацію білка в раціоні. Перемеліть горіхи з оливковою олією, часником та соком лайма – така заправка додасть овочам кисло-солодку родзинку. Якщо ж є час та бажання поекспериментувати з чимось незвичайним, то пропонуємо скористатися цим рецептом.
Салат з кеш’ю, куркою та манго в азійському стилі
Інгредієнти:
200 г відвареної курячої грудки
50 г кеш’ю
200 г манго
30 мл оливкової олії
30 мл соєвого соусу
15 мл меду
Сік половини лайму
5 мл рибного таїландського соусу
Червона паприка
Спосіб приготування:
Відваріть курячу грудку до готовності. Охолодіть і наріжте на невеликі шматочки.
Підсмажте кеш’ю на сухій сковорідці до легкого золотистого кольору.
Наріжте манго на смужки або кубики.
У мисці змішайте оливкову олію, соєвий соус, мед, сік лайму та рибний таїландський соус. Повністю збийте до однорідності.
Змішайте нарізану курячу грудку, кеш’ю та манго.
Полийте салат приготованим дресингом.
Прикрасьте салат скибочками червоної паприки. Цей салат має свіжий і ароматний азіатський смак, ідеально підходить для обіду чи вечері. Смачного!
Як зберігати:
Підвищена вологість, постійна дія сонячного світла та тепла можуть призвести до окислення горіхів або появи плісняви, тому краще зберігати їх у герметичному контейнері в шафі або холодильнику.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, мигдалем, фундуком, чіа та льоном для створення корисних перекусів та основних страв.
З сиропом агави, кокосовою згущенкою та какао для приготування корисних десертів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Індія |
Тип | Кешью |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 747,50 ₴