Пажитнік мелений, 500г

80 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 219-1-1
Насіння пажитника мають інтенсивним запахом і смаком, який посилюється після обсмажування, причому якщо насіння не обсмажити, то в процесі приготування вони придбають гіркуватий присмак. Пажитник - або шамбала - дуже популярна приправа в східній кулінарії, яку додають головним чином в овочеві страви і рагу.
Пажитник відноситься до розряду рослин, відомих людині, як найбільш корисні. Практика його застосування налічує кілька тисячоліть.
Ефект від застосування пажитника рівнозначний медичних препаратів і здорового способу життя пажитник знижує цукор у крові; нормалізує обмін речовин;
- відновлює підшлункову залозу;
- організм звільняється від шлаків і токсинів;
- поліпшується еластичність судин;
- зменшується жировий гепатоз печінки, запобігаючи ускладнення діабету;
- стабілізується нервова система;
- «Спалюється» зайву вагу, йде целюліт.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Власне виробництво |
| Країна виробник | Індія |
| Вага | 500 г |
| Тип спецій | Пажитник |
| Упаковка | Пластикова пляшка |
| Користувальницькі характеристики | |
| Вид спецій | Самостійні пеції |
- Ціна: 80 ₴
