Кошик
2166 відгуків
🐇Замовлень море - ми на хвилі! Щасливого Великодня!
вул. Ізюмська 5, Київ, Україна
Додати відгук
Eatofit
+380 (93) 997-67-47

Мигдальне борошно Calconut, 1 кг

575 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 280130117/18158686
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Мигдальне борошно Calconut, 1 кг
Немає в наявностіМигдальне борошно Calconut, 1 кг
575 ₴
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення


Якщо мигдаль — король горіхів, то його борошно — це його королівська мантія. На 100% виготовлене з подрібнених ядер, воно має шовковисту текстуру та ніжний горіхово-вершковий смак без натяку на гіркоту. У Франції без нього не обходиться жоден макарун, а в Італії — знамените печиво амаретті. А ще це must-have для всіх, хто шукає корисну альтернативу традиційному борошну: без глютену, з високим вмістом білка, вітаміну Е та корисних жирів. Хрустке печиво, повітряні бісквіти, золотиста скоринка панірування або повітряне тісто, з додаванням рисового чи кокосового борошна, — будь-яка кулінарна казка стає смачною реальністю. У безглютенових десертах воно незамінне, а в кето-дієті стає основою для хліба та млинців. Кому буде корисне? Усім, хто дбає про здорове харчування, спортсменам для збалансованого білкового раціону, тим, хто уникає глютену, а також гурманам, які прагнуть зробити свою випічку ще ніжнішою. Це королівське борошно точно гідне місця у вашій коморі!

Корисні властивості:

  • Есенція краси.
    Вітамін Е сповільнює старіння клітин та оберігає молодість шкіри.

  • Білковий чемпіон для м’язів.
    Містить до 20% рослинного білка, що робить його відмінним варіантом для спортсменів, вегетаріанців і всіх, хто хоче довше відчувати ситість без переїдання.

  • Стабільна енергія без стрибків цукру.
    Має низький глікемічний індекс, тому не викликає різких перепадів інсуліну в крові, даруючи стабільну енергію без відчуття втоми. Ідеально для здорового сніданку чи перекусу.

  • Сердечний друг.
    Містить корисні мононенасичені жири (омега-9), які сприяють зниженню «поганого» холестерину та підтримують здоров’я серцево-судинної системи.

  • Ідеальне для КЕТО та безглютенового харчування.
    Не містить глютену, багате на здорові жири та білки — чудова альтернатива пшеничному борошну для тих, хто дотримується безглютенової, низьковуглеводної чи кето-дієти.

КБЖУ на 100 г:

  • Калорії — 382 ккал

  • Жири — 55 г

  • Білки — 26 г

  • Вуглеводи — 3 г

Як використовувати:

  • Круасани “Мигдалевий рай”.
    Спочатку розтопіть 100 г вершкового масла і змішайте його з 50 г меду та 1 ч. л. ванільного екстракту. В окремій мисці об’єднайте 150 г мигдалевого борошна, 200 г пшеничного борошна, 1 ч. л. розпушувача та дрібку солі. Додайте розтоплену суміш, потім введіть 1 яйце та 50 мл молока. Все добре перемішайте, замісіть м’яке тісто, накрийте його плівкою і залиште в холодильнику на 30 хв. Після цього розкачайте його в прямокутник, наріжте на трикутники та скрутіть у формі рулетиків. Викладіть на деко, змастіть яйцем і випікайте при 180°C 15-20 хв, поки круасани не піднімуться та не стануть золотистими. Якщо хочеться чогось солодкого і по-багатому, намажте повітряну булочку фісташковою пастою від ТМ Gustyi.

  • Печиво амаретті з мигдалем.
    Візьміть 200 г мигдалевого борошна та перемішайте його зі 100 г цукру. Додайте до суміші 100 г подрібненого мигдалю для додаткової текстури. В окремій мисці збийте 1 білок до м'яких піків, поступово додаючи цукор, щоб утворилася міцна піниста консистенція. Всипте у суміш 1 ч.л. ванільного екстракту, 1/4 ч.л. лимонної цедри та щіпку солі. Потім обережно вмішайте 200 г мигдалевого борошна з горіхами. Сформуйте маленькі кульки й викладіть їх на деко, злегка притискаючи виделкою. Випікайте при температурі 170°C протягом 10-12 хв, поки печиво не набуде золотистого кольору.

  • Крем-суп “Гарячі обійми” з мигдалем і гарбузом.
    У каструлі на 2 ст. л. оливкової олії обсмажте 1 подрібнену цибулю з 2 зубчиками часнику до прозорості. Додайте 500 г нарізаного гарбуза та смажте ще 5-7 хв. Потім залийте все 500 мл овочевого бульйону, всипте 1 ч.л. куркуми, 1 ч.л. розмарину, сіль і перець. Варіть близько 20 хв. За 5 хв до готовності додайте 50 г мигдалевого борошна та перемішайте. У фіналі збийте суп блендером до кремоподібної консистенції. Подавайте гарячим, прикрасивши сушеними травами або мигдалевими пластівцями.

Як зберігати:

Кокосове борошно краще тримати у герметичному пакуванні або контейнері в сухому прохолодному місці за температури до +20 °C та відносної вологості до 70%. За таких умов продукт зберігатиме свіжість до 1 року з дати виготовлення.

Як ми зберігаємо та фасуємо:

На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у герметичному пакуванні.

З чим найчастіше беруть/cумісні:

Курага суха велика (Узбекистан), чорнослив сушений без кісточки, фініки Туніс без цукру і без кісточки; пюре Манго, Vera; мигдалеві пластівці, чипси кокосові Преміум; чіа, льон, розторопша, чорний кмин, чорний кунжут; кокосове згущене молоко, арахісова паста, кокосовий цукор; кориця мелена; часник гранули 40/60, паприка копчена мелена, перець чорний мелений 1/с; нерафінована кокосова олія “Coco Viva”; какао алкалізований, чорний Крафтовий шоколад; льняне борошно; тахіні ТМ Gustyi.

Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникПольща
Вага1 кг
Користувацькі характеристики
ТипМигдаль
Країна походженняПольща
  • Ціна: 575 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner