Саго з Тапіоки (маніока) 500г

140 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 423256575
Люди зазвичай використовують тапиоку для приготування пудингу з тапиоки і бульбашкових чаїв. Тапіока також корисна в якості згущувача для пирогів.
Тапіока повністю складається з крохмалистих вуглеводів. Люди, що дотримують дієту з контрольованим вмістом вуглеводів, і ті, кого турбує вплив крохмалю на рівень цукру в крові, можуть розглядати тапиоку як шкідливу для здоров'я.
Однак для людей, яким не потрібно так ретельно стежити за споживанням вуглеводів або крохмалю, тапиока може поліпшити здоров'я декількома способами
Тапіока не містить глютену, горіхів і злаків, тому не викликає реакції у людей з глютеновой хворобою, чутливістю до глютену і алергією на горіхи.
Виробники багатьох безглютенових продуктів використовують у виробничому процесі борошно з тапиоки. Це також хороший варіант для домашньої випічки без алергенів.
Борошно з тапиоки служить альтернативою білому борошні для загущення супів, соусів і начинок для пирогів.
Тапіока має репутацію ніжного кошти для шлунка. Багато людей вважають, що її легше перетравлювати, ніж борошно, яку виробники роблять із зерен або горіхів.
Людям, яким необхідно швидко набрати вагу, корисно включити в раціон тапиоку
Тапіока - хороший джерело заліза.
Щоб оптимізувати засвоєння заліза з тапиоки, найкраще вживати його. поряд з джерелами вітаміну СНадежний джерело. Вони збільшують кількість засвоюваного організмом заліза.
Залізо є важливим компонентом гемоглобіну, білка, що переносить кисень в усі частини тіла. Якщо у людини недостатньо заліза в крові, у нього може розвинутися залізодефіцитна анемія.
Цей стан може викликати серйозні побічні ефекти, такі як задишка, втома і біль в грудях.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Польща |
Користувацькі характеристики | |
Вік | Крохмаль |
Культура | Маніока |
Країна походження | Польща |
Основні | |
Вага | 0.5 гр |
- Ціна: 140 ₴