Суміш горішків, цукатів та сухофруктів, 500г

244,40 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Склад: мигдаль сирий, журавлина в'ялена, кешью сирий, фундук бланшований.
Мигдаль має велику кількість корисних якостей. Серед них:
Горіх є натуральним природним антиоксидантом. Досягається це завдяки присутності в ньому вітаміну Е, який активно бореться з першими ознаками старіння. Щоденне вживання покладеної норми мигдалю допоможе зберегти тонус шкіри, роблячи її більш молодий і пружною.
Усунення симптомів і наслідків захворювань, пов'язаних з сечостатевої та травної систем. Мигдаль добре виводить пісок з нирок, нормалізує роботу печінки, а також відновлює функції селезінки.
Зменшує або повністю позбавляє від судом. Після того як посмажити мигдаль, а ньому зберігається анальгетик, який має природне походження.
Ядра смаженого горіха рекомендується вживати людям, у яких спостерігаються проблеми з дихальною системою. Зазвичай мигдаль радять їсти тим, у кого є такі захворювання як астма і пневмонія.
Кешью займає 1 місце по наявності магнію. У рекордсменів за наявністю заліза, калію
Вітаміни: А, В2, В1 і залізом, містять цинк, фосфор, кальцій.
Кешью допомагає для лікування анемії, дистрофії, псоріазу, порушень обміну речовин,
полегшення зубного болю. Кешью нормалізує уровнь холестерину в крові, зміцнюють
імунну систему, забезпечують нормальну діяльність серцево-судинної
системи. Кешью володіє антибактеріальними, антисептичними, тонізуючими
властивостями.
Фундук дуже багатий поживними речовинами, по калорійності (близько 700 кілокалорій)
він перевершує 2-3 рази хліб, 8 разів молоко, а так же шоколад. У ньому міститься до 60%
масла, які перешкоджають росту холестерину в крові, захищають від судинних
захворювань, а також вкрай необхідні для зростаючого організму. Лісовий горіх також характеризується високим вмістом білка (20%), наявністю вітамінів В1, В2, С, Е, мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку, ціаміна, ніацину, протеїну.
Фундук займає 1 місце за наявністю марганцем. У рекордсменів за наявністю калію, кальцію, магнію, міді, марганцю.
Сушена журавлина знижує ризик серцево-судинних захворювань
Дослідження показують, що журавлина знижує ризик серцево-судинних захворювань. Журавлина містить поліфеноли з протизапальними властивостями. Поліфеноли допомагають знизити гіпертонію, запобігти накопиченню тромбоцитів і, як наслідок, знизити ризик серцево-судинних проблем.
Сушена журавлина допомагає запобігти раку
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Іран |
Вага | 500 г |
Фасовка | Пакет |
Користувацькі характеристики | |
Країна-виробник товару | Україна |
- Ціна: 244,40 ₴