Кошик
2193 відгуків
🐇Замовлень море - ми на хвилі! Щасливого Великодня!
вул. Ізюмська 5, Київ, Україна
Додати відгук
Eatofit
+380 (93) 997-67-47

Фундук сирий великий, Туреччина, 1 кг

-10%

624 ₴

561,60 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 17069769
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Фундук сирий великий, Туреччина, 1 кг
Готово до відправкиФундук сирий великий, Туреччина, 1 кг
624 ₴561,60 ₴
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Фундук сирий великий, Туреччина

Кремовість і маслянистість, ароматичність, солодкість та гіркота – смак середземноморського фундука, як літня веселка вражає своєю багатовимірністю відтінків. Але звісно це не єдина його чеснота: на 60% він складається з цінних жирів, серед яких Омега-3 та Омега-6 кислоти, що зміцнюють стінки судин, серцевий м’яз і покращують мозкову активність. Також цей горіх є один з рекордсменів по вмісту марганцю, що є важливим мікроелементом для здоров’я кісток та покращення травлення. Погодьтеся, хрумкотіти ще приємніше, коли знаєш, що їжа йде на користь?


Корисні властивості:


  • Нормалізує рівень холестерину, слугує зміцненню судин та серця.

  • Фундук є важливим джерелом вітамінів групи B, міді та марганцю, які підтримують здоров'я нервової системи, кісток і зубів.

  • За рахунок вмісту вітаміну С та інших антиоксидантів, фундук сприяє підтримці імунітету.


КБЖУ на 100 г:

  • Калорії  – 650 ккал

  • Жири – 60 г

  • Білки – 15 г

  • Вуглеводи – 10 г


Як використовувати:


  • Сам по собі бланшований фундук є відмінною закускою. 

  • Як додаток до мюслів, граноли, смузі, салату або випічки допомагає створити багатошаровий смак з ніжною горіховою нотою та хрумкою текстурою.


Італійське печиво кантучіні з фундуком 


Інгредієнти:


  • 270 г цільнозернового борошна

  • 140 г цукру

  • 2 яйця

  • 140 г фундука

  • 40 г вершкового масла

  • 1 ч. л. розпушувача

  • цедра 1 лимона


Приготування:

  1. Збийте яйця з цукром та лимонною цедрою до однорідності, поки маса не стане світлішою. 

  2. Додайте борошно та розпушувач, розтоплене масло та бланшований фундук. Тепер все гарно змішайте до утворення тіста.

  3. Далі треба розділити тісто на дві однакові порції. Зробіть з кожної щось схоже на ковбаску.

  4. Покладіть тісто на покрите пергаментом деко і поставте у розігріту духовку. Випікай близько 35 хвилин при температурі 180 °C.

  5. Дістаньте майбутнє печиво і гострим ножем розріжте ковбаски на шматочки по діагоналі або горизонталі, створюючи класичну форму кантучіні.

  6. Залиште печиво, щоб воно повністю охолонуло. Повторно розкладіть його на деко й знову поверніть у духовку. Випікайте додатково ще 15 хвилин при температурі 150 °C, перевертаючи посередині процесу, щоб надати їм необхідної хрумкості з кожного боку.


Як зберігати:

Уникайте прямого сонячного світла, оскільки воно може спричинити окислення і псування фундука. Краще зберігати його в герметичному контейнері, у темному і сухому місці. 

Як ми зберігаємо та фасуємо:

На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.

З чим найчастіше беруть/cумісні:

З мигдалем, кеш’ю, арахісом, фісташками, грецьким та бразильським горіхом; з курагою, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукати; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовою згущенкою або арахісовою пастою.


Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникТуреччина
ФасовкаПакет
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
Країна походженняТуреччина
  • Ціна: 561,60 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner