Кошик
2169 відгуків
🐇Замовлень море - ми на хвилі! Щасливого Великодня!
вул. Ізюмська 5, Київ, Україна
Додати відгук
Eatofit
+380 (93) 997-67-47

Мигдаль смажений, бланшований, США, 500г

260 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1704039011
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Мигдаль смажений, бланшований, США, 500г
Немає в наявностіМигдаль смажений, бланшований, США, 500г
260 ₴
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Бланшований мигдаль чудовий спосіб прикрасити свою тарілку новими відтінками пікантності та користі! Кожне ядро обсмажене до ідеальної хрумкої текстури, щоб допомогти горіху повністю розкрити свій маслянистий та солодкий смак. А звична гірчинка усунена завдяки термічній та механічній обробці, яка дозволяє повністю позбутися шкірки мигдалю. Всього лише 30 г цього продукту вкупі зі збалансованим харчуванням здатні суттєво поліпшити ваше здоров’я та самопочуття. Мигдаль багатий моно- та поліненасиченими жирами, які покращують функціонування серця та мозку. 

Корисні властивості:

  • Знижує рівень холестерину в крові та ризик серцево-судинних захворювань.

  • Нормалізує рівень цукру.

  • Подовжує відчуття ситості та підвищує продуктивність.

  • Цинк, селен та вітамін Е поліпшують імунітет.

  • Магній, кальцій та біотин зміцнюють кістки, волосся та нігті.

КБЖУ на 100 г:

Калорії    575 ккал

Жири 49 г

Білки 21 г

Вуглеводи 19 г

Як використовувати:

  • Мигдаль універсальний перекус та смачний додаток до мюслів, йогуртів, смузі та салатів.

  • З мигдалю легко самостійно приготувати борошно для хрумкої випічки або ж домашнє безлактозне молоко, рецептом якого ми прагнемо з вами поділитися.

Мигдалеве молоко

Інгредієнти:

  • 150 г мигдалю

  • 1 літр води (приблизно 4 склянки)

  • опціонально: ванільний екстракт, мед, дрібка солі або кориці

Спосіб приготування:

  1. Залийте горіхи 400 мл води кімнатної температури та залиште настоюватися на 8-12 годин.

  2. Злийте рідину і покрийте горіхи трьома склянками свіжої води. 

  3. Все разом подрібніть блендером протягом 2 хвилин до однорідної пастоподібної маси. 

  4. Процідіть молоко через марлю або сито.

  5. Макуху повторно залийте водою і перемеліть блендером.

  6. Відфільтруйте нову порцію напою та змішайте з попередньою.

  7. Додайте за бажанням трохи меду, ванільного екстракту, солі або кориці.

  8. Макуху, що залишилися, можна висушити, щоб використовувати для приготування каш, випічки або коктейлів. Молоко зберігати в холодильнику 3-4 дні.

Як зберігати:

В герметичному контейнері, у прохолодній шафі або холодильнику. Потрапляння вологи та постійна дія сонячних променів можуть призвести до псування мигдалю.

Як ми зберігаємо/фасуємо:

На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним освітленням, у прозорому зіп-пакуванні.

З чим найчастіше беруть/cумісні:

З курагою, родзинками, журавлиною, фундуком, чіа, льоном, з кокосовим згущеним молоком, тертим какао та какао порошком, з кокосовим та цільнозерновим борошном, ванільним екстрактом.

Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникСША
Вага500 г
ФасовкаПакет
Користувацькі характеристики
КультураМигдаль
Країна-виробник товаруСША
  • Ціна: 260 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner