Родзинки Чилі тіньові, крупні, 1 кг

258 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 171190758
Тук-тук! До вас мчить солодкий привіт з самого серця Південної Америки! Це великі, соковиті родзинки з ніжним пряним відтінком, що вирощуються на розпечених теренах Чилі. Завдяки тому, що ягоди сушать в тіні, вони зберігають більше вітамінів і корисних властивостей, порівняно з тими, що сушать на сонці. Такий спосіб висушування дозволяє родзинкам набувати більш насиченого смаку з карамельними нотками. Крім того, родзинки Чилі — це справжнє джерело клітковини, калію та заліза, що підтримують здоров'я серця, покращують травлення і додають енергії. Вони також є потужним антиоксидантом, зміцнюючи імунітет і допомагаючи впоратися зі стресом. Відчуйте на смак частинку чилійського сонця, що приносить вам здоров'я і радість!
Корисні властивості:
Зміцнення серця. Калій знижує ризик гіпертонії та стабілізує кров'яний тиск.
Покращення травлення. Завдяки високому вмісту клітковини, родзинки Чилі покращують роботу кишківника та запобігають закрепам.
Джерело довголіття. Поліфеноли уповільнюють процеси старіння організму й поліпшують еластичність шкіри.
Енергетична підтримка. Ягоди є чудовим джерелом природних цукрів, які швидко підвищують працездатність та витривалість.
Поліпшення настрою. Високий вміст заліза допомагає боротися з анемією. Він також сприяє кращому постачанню кисню до клітин та мозку, щоб ви не страждали на сонливість й апатію.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 270 ккал
Білки — 2.5 г
Жири — 0.5 г
Вуглеводи — 75 г
Як використовувати:
Салат “Курячий рай з чилійським акцентом”.
Свіжий та ситний салат, який стане чудовим обідом або легкою вечерею. Для нього вам знадобиться: 300 г курячого філе, 1 авокадо, 50 г родзинок, 50 г волоських горіхів, 1 червона цибуля. Обсмажте курку до золотистої скоринки, наріжте її кубиками. Додайте шматочки авокадо, чилійські родзинки, подрібнені горіхи та цибулю. Заправте 2 ст. л. соку лайма та 3 ст. л. оливкової олії, посипте кінзою.Рисовий пудинг з пряною родзинкою.
Солодкий і ароматний пудинг, який зігріє вас холодними вечорами. Підготуйте 1 склянку круглозернистого рису, 500 мл молока, 50 г чилійських родзинок. Відваріть рис у молоці з корицею до готовності (близько 30 хвилин). Додайте родзинки, цукор та ванільний цукор. Перемішайте і розлийте по порційних формочках.Лаваш з секретом.
Швидкий та ситний перекус. Вам знадобляться 2 лаваші, 200 г курячого філе, 100 г сиру (фета, моцарела), 50 г чилійських родзинок, листя салату, огірок, помідор. Обсмажте курку, наріжте її смужками. Змастіть лаваш сиром та викладіть усі інгредієнти всередину. Згорніть лаваш рулетом і наріжте на порційні шматочки.Кульки “М’ясна магія з родзинками та мигдалем”.
Оригінальна страва для любителів м'яса. Візьміть 500 г фаршу (курка, індичка або свинина), 50 г чилійських родзинок, 50 г подрібненого мигдалю, 1 яйце, 1 цибулину та спеції. Змішайте всі інгредієнти разом, сформуйте кульки та обваляйте в сухарях. Обсмажте їх протягом 7-8 хвилин з кожної сторони або відправте у духовку, де вони будуть запікатися за температури 180°C 20-25 хвилин.
Як зберігати:
Тримати родзинки Чилі краще в сухому, прохолодному місці за температури 15-20°C, подалі від прямого сонячного світла. Використовуйте герметичні контейнери або пакети, щоб уникнути контакту з повітрям й утворення плісняви. Не варто тримати родзинки в холодильнику, щоб уникнути надлишку вологи.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Цукати ананасів, дині або імбиру; чипси з хурми, бананів та кокосів; курага Джамбо середня, чорнослив в’ялений (Узбекистан), інжир сушений; кеш’ю-кокосова паста; томати в’ялені половинками; суміш горішків, цукатів та сухофруктів; нут в карамелі; сочевиця червона (Туреччина), кускус Птітім, гречка смажена; мигдалеві пластівці без арахісу, арахіс смажений, кеш’ю (половинки), бразильський горіх, волоські горіхи, мигдаль органічний солодкий (Іспанія); какао терте або чорний шоколад 54 % Cargill; фіточай “Мультифруктік” “Мудрість природи”; рис басматі пропарений Lal Qilla; суміш спецій для глінтвейну “Альпійська”; льон, розторопша, чіа; приправа “Імбирний пряник”, кориця вищого сорту, мелена.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Чилі |
Вага | 1000 г |
Культура | Виноград |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 258 ₴