Родзинки Чилі тіньові дрібні, 1 кг

232,20 ₴
208,98 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 171190757
Готові до справжнього смакового вибуху? Киньте жменю родзинок Чилі в рот і насолоджуйтесь миттєвою порцією щастя! Ягоди захоплюють яскравим, пряним та соковитим смаком з ніжними карамельними нотками. Завдяки тіньовому сушінню вони зберігають на 10-30% більше корисних речовин, зокрема вітамінів C та групи B (B1, B2, B6), порівняно з тими, що сушаться на сонці. Це робить їх не тільки смачними, але й значно кориснішими для вашого серця, імунітету та нервової системи. Додайте їх у випічку, йогурт або просто перекусіть, щоб відчути, як смак чилійського сонця наповнює ваше життя енергією.
Корисні властивості:
Зміцнення серця. Калій знижує ризик гіпертонії та стабілізує кров'яний тиск.
Покращення травлення. Завдяки високому вмісту клітковини, родзинки Чилі покращують роботу кишківника та запобігають закрепам.
Джерело довголіття. Поліфеноли уповільнюють процеси старіння організму й поліпшують еластичність шкіри.
Енергетична підтримка. Ягоди є чудовим джерелом природних цукрів, які швидко підвищують працездатність та витривалість.
Поліпшення настрою. Високий вміст заліза допомагає боротися з анемією. Він також сприяє кращому постачанню кисню до клітин та мозку, щоб ви не страждали на сонливість й апатію.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 270 ккал
Білки — 2.5 г
Жири — 0.5 г
Вуглеводи — 75 г
Як використовувати:
Сирники з родзинками “Солодкі обійми дитинства”.
Замочіть 50 г родзинок у гарячій воді на 10 хвилин. Розімніть 500 г сиру (9% жирності), додайте 1 яйце, 3 ст. л. цукру, ванільний цукор, сіль та 3 ст. л. борошна. Перемішайте до однорідної маси й додайте родзинки. Змоченими руками сформуйте пласкі сирники, обваляйте у борошні та обсмажте на розігрітій олії з обох боків до рум’яної скоринки. Подавайте гарячими зі сметаною чи варенням.Ватрушки “Сирна ніжність у хмаринці тіста”.
Розчиніть 7 г сухих дріжджів і 2 ст. л. цукру в 150 мл теплого молока. Додайте 300 г пшеничного борошна вищого ґатунку, 50 г розтопленого масла, 1 яйце та сіль, замісіть тісто й залиште підходити 1 годину. Для начинки скомбінуйте 300 г сиру, 3 ст. л. цукру, 1 яйце, ванільний цукор, 1 ст. л. крохмалю й 50 г родзинок. Розкачайте тісто в коржики, викладіть начинку, защипніть краї та випікайте 20 хвилин при 180°C.Салат з куркою, фруктами та чилійськими родзинками.
Для 4 порцій відваріть 200 г курячого філе та наріжте кубиками. Візьміть 150 г міксу салатів, наріжте по одному яблуку та груші невеликими шматочками. Додайте 50 г чилійських родзинок, 30 г кеш’ю та 100 г фети. Для заправки змішайте 2 ст. л. меду, 3 ст. л. оливкової олії та 1 ст. л. лимонного соку. Полийте соусом і перемішайте.“Батон радості” з чилійськими родзинками та горіхами.
Для тіста поєднайте 500 г пшеничного борошна, 7 г сухих дріжджів, 1 ч. л. солі, 2 ст. л. меду, 30 мл оливкової олії та 300 мл теплої води. Додайте 100 г чилійських родзинок і 100 г подрібнених волоських горіхів. Замісіть тісто, залиште сходити, сформуйте батон і випікайте в розігрітій до 200°C духовці близько 40 хвилин.
Як зберігати:
Тримати родзинки Чилі краще в сухому, прохолодному місці за температури 15-20°C, подалі від прямого сонячного світла. Використовуйте герметичні контейнери або пакети, щоб уникнути контакту з повітрям й утворення плісняви. Не варто тримати родзинки в холодильнику, щоб уникнути надлишку вологи.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Цукати ананасів, дині або імбиру; чипси з хурми, бананів та кокосів; курага Джамбо середня, чорнослив в’ялений (Узбекистан), інжир сушений; кеш’ю-кокосова паста; томати в’ялені половинками; суміш горішків, цукатів та сухофруктів; нут в карамелі; сочевиця червона (Туреччина), кускус Птітім, гречка смажена; мигдалеві пластівці без арахісу, арахіс смажений, кеш’ю (половинки), бразильський горіх, волоські горіхи, мигдаль органічний солодкий (Іспанія); какао терте або чорний шоколад 54 % Cargill; фіточай “Мультифруктік” “Мудрість природи”; рис басматі пропарений Lal Qilla; суміш спецій для глінтвейну “Альпійська”; льон, розторопша, чіа; приправа “Імбирний пряник”, кориця вищого сорту, мелена.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Чилі |
Вага | 1000 г |
Культура | Виноград |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 208,98 ₴