Кошик
1986 відгуків
Дякую за Ваш вибір 💙💛
вул. Ізюмська 5, Київ, Україна
Додати відгук

Борошно із Волоського горіха, 1 кг

130 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 2800283445487
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Борошно із Волоського горіха, 1 кг
Немає в наявностіБорошно із Волоського горіха, 1 кг
130 ₴
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Борошно з грецького горіха

 

Хто сказав, що любов до випічки та збалансоване харчування – непоєднувані речі? Цей міф з легкістю розвіює борошно з грецького горіха. Для його виробництва ми використовуємо відбірні половинки, щоб ви могли сповна насолодитися смаком улюблених рецептів. Це борошно багате на Омега-3 жирні кислоти, вітамін Е, магній, кальцій, залізо та цинк, які сприяють здоров'я серця, кісток та нервової системи.

 

Корисні властивості:

 

- Завдяки низькому глікемічному індексу підтримує стабільний рівень цукру у крові.

- Моно- та поліненасичені жирні кислоти борються з поганим холестерином, який є однією з головних причин розвитку серцево-судинних хвороб.

- Містить велику концентрацію білка, який є будівельним матеріалом здорових м'язів, шкіри та кісток, через що це борошно є важливим компонентом харчування веганів та вегетаріанців.

 

КБЖУ на 100 г:

 

Калорії – 234 ккал

Білки – 15 г

Жири – 18 г

Вуглеводи – 3 г

 

Як використовувати:

 

- Для приготування хліба, печива, пирогів або кексів.

- Обвалюючи перед смаженням рибу та м'ясо у цьому борошні, вам вдасться досягнути більш хрусткої скоринки.

- Якщо ви вже готові відкрити для себе нові кулінарні горизонти, то пропонуємо скористатися цим простим і смачним рецептом панкейків, з яким ваші сніданки перетворяться не незабутнє гастрономічне дійство.

 

Горіхові панкейки.

 

Інгредієнти:

 

·         1 чашка борошна з грецьких горіхів

·         2 яйця

  • 1/2 чашки коров'ячого або рослинного молока

·         2 столові ложки меду або цукру

·         1 чайна ложка розпушувача

·         ½ ложки ванільного екстракту

·         дрібка солі

 

Спосіб приготування:

 

1.      У глибокій мисці збийте 2 яйця.

2.      Додайте молоко, ванільний екстракт, мед або цукор, доведіть масу до однорідності.

3.      Насипте борошно, розпушувач і дрібку солі, змішайте все разом до утворення гладкого тіста середньої густоти.

4.      Розігрійте на пательні невеличку кількість масла.

5.      З допомогою столовою ложки налийте тісто на сковорідку, щоб утворилися панкейки потрібного розміру. Смажте млинці з обох боків до золотистого кольору.

6.      Готову страву можна прикрасити свіжими фруктами, а в поєднанні з медом та йогуртом – смакуватиме ще краще!

 

Як зберігати:

 

В прохолодному та сухому місці, подалі від джерел тепла, прямих сонячних променів та високої вологості – це допоможе запобігти окисленню борошна, утворенню комочків та плісняви. Оптимальний температурний режим зберігання - від 10°C до 15°CТемператури, що перевищують цей діапазон, можуть спричинити втрату поживних речовин та зміну смаку.

 

Як ми зберігаємо та фасуємо:

 

На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом. Фасуємо товар по прозорих зіп-пакетах.

 

З чим найчастіше беруть/cумісні:

 

Купуючи цей продукт разом з кокосовим або мигдалевим борошном, ви відкриваєте шлях до експериментів з різними смаками та текстурами улюбленої випічки, а декілька крапель ванільного екстракту зроблять її ще бажанішою.

 

Разом з чіа-насінням та кіноа -

Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
Вага1 гр
Країна походженняУкраїна
ФасуванняПакет
  • Ціна: 130 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner