Борошно Рижії, 1 кг

39,38 ₴
35,44 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 30270015
Борошно з рижію має горіхово-гірчичний смак, багате на білки, клітковину, омега-3 і антиоксиданти. Його можна використовувати для різних страв, особливо для тих, де важлива висока поживність і горіховий присмак.n>
Борошно рижію використовується для випічки (20-30% у суміш з іншим борошном).
Випічка
- Домашній хліб -додає щильності, підхоить для бездріжджового хліба (краще змішувати з пшеничним або житнім борошном).
- Корисне печиво - виходить хрустким та ароматним.
- Оладки та млинці.
- Кекси, мафіни, піца.
Каші та добавки
- Можна додавати до вівсяної або гречаної каші для підвищення поживності.
- Використовувати як загущувач для соусів або супів.
Напої
- Додавати в смузі або коктейлі для додаткового білка та клітковини.
- Готувати корисні киселі.
Домашня локшина або паста
- Частково замінити частину пшеничного борошна, щоб зробити макарони більш корисними.
Панірування
- Використовувати як альтернативу сухарям для обвалювання риби, м'яса або овочів перед смаженням.
Енергетичні батончики
- Змішати з медом, горіхами, сухофруктами та сформувати батончики.
Веганські котлети
- Використовувати як загущувач для овочевих котлет або бургерів.
Через виражений смак борошна рижії його зазвичай змішують з іншими видами борошна у пропорції 10–30%. Це дозволяє зберегти баланс смаку та структуру готових страв.
Добре доповнює смак салатів, супів, мюслі, котлет і паніровки. Поєднується з цибулею, горіхами, часником, грибами.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 1 гр |
Тип | Рижик |
Культура | Рудий |
Країна походження | Україна |
Горіхове борошно | Борошно з насіння |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 35,44 ₴