Чорнослив Копчений, без кісточки, 500г

90 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 28047221
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Копчена злива широко використовується у приготуванні різноманітних страв.
Копчену сливу отримують шляхом в'ялення та копчення димом.
З темнозабарвлених плодів сливи виходять чудові сухофрукти, оскільки саме ці сорти містять до 15-19% сухих речовин. Концентрація корисних речовин у сухих зливах набагато більша.
Для організму сушений чорнослив корисний як джерело: вітамінів А, В2, РР; калію; магнію; фосфору; заліза; сорбітолу; органічних кислот, у тому числі хлорогенних; харчових волокон; вуглеводів, у тому числі глюкози та фруктози.
Користь відвару чорної смородини Сушений чорнослив має добре виражені проносні властивості. Щоденне його споживання у кількості 100 – 120 р є профілактикою запорів.
Проведені випробування показали, що наявність цих сухофруктів у раціоні знижує ризик раку товстої кишки.
Чорнослив регулює роботу серця, ЦНС. Сухі сливи показані при анемії, занепаді сил. Вони мають м'які жовчогінні та сечогінні властивості.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Культура | Сливи |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | В'ялені |
Вид сухофруктів | Чорнослив |
- Ціна: 90 ₴