Кошик
2193 відгуків
🐇Замовлень море - ми на хвилі! Щасливого Великодня!
вул. Ізюмська 5, Київ, Україна
Додати відгук
Eatofit
+380 (93) 997-67-47

Соєва спаржа сушена, Фучжу, 1 кг

-10%

410 ₴

369 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 59674661/57926662
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Соєва спаржа сушена, Фучжу, 1 кг
Готово до відправкиСоєва спаржа сушена, Фучжу, 1 кг
410 ₴369 ₴
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Соєва спаржа – напівфабрикат, який використовують для приготування салатів, гарнірів, супів.

Для приготування Фучжи використовують соєві боби. Їх завчасно вимочують у воді, потім перемелюють в однорідну масу і варять соєве молоко. У процесі кипіння зверху утворюється плівка, яку знімають і висушують.


До складу Фучжи входять: вітаміни (А, С, Н, РР, групи В); макроелементи (магній, кальцій, натрій, сірка, хлор); мікроелементи (мідь, залізо, марганець, фтор); замінні і незамінні амінокислоти (аргінін, лізин, триптофан, ізолейцин); жирні кислоти (омега-3, 6, 9).


Харчова цінність сухого продукту на 100 г: білки – 38 г; жири – 19 г; вуглеводи – 12 г; калорійність – 343 ккал.


Соєва спаржа має ряд корисних властивостей: Продукт називають джерелом вічної молодості. У його склад входить цілком засвоюваний білок рослинного походження, схожий за структурою з твариною. Тому дієтологи рекомендують вегетаріанцям включати Фучжи в раціон. Спаржа входить в число продуктів, що поліпшують роботу серцево-судинної системи. Антиоксиданти в її складі зменшують ризик розвитку ракових пухлин. Соєвий білок знижує рівень «поганого» холестерину і стабілізує кількість цукру в крові. Природні естрогени нормалізують гормональний фон у жінок. Амінокислоти уповільнюють процеси старіння, допомагають зберегти тонус шкіри. Негативний вплив продукту на організм простежується в разі надмірного вживання. Відбувається порушення обміну речовин, погіршення процесу травлення, відтоку жовчі, підвищення артеріального тиску.


Правила підготовки Фучжи перед вживанням: Сухий продукт ламають на частини і заливають водою кімнатної температури на 24 години. Така технологія зберігає корисний склад продукту. Іноді напівфабрикат заливають окропом, щоб скоротити час замочування, але це призводить до втрати частини вітамінів і мінералів. Недолік такого способу полягає ще і в тому, що сухий напівфабрикат не встигає стати повністю м’яким. Інший спосіб підготовки – замочування на 3-4 години. Потім продукт кладуть у каструлю, заливають холодною водою і варять після закипання 30 хвилин. Якщо при натисканні спаржа пружинить і не ламається, значить, можна злити воду і приступати до готування. Продукт викладають на друшляк і віджимають вологу рукою. Фучжи складають в глибоку ємність, солять і залишають на 30 хвилин. Утворену рідину зливають.

Основні
Країна виробникКитай
Користувацькі характеристики
Вага1 гр
Різновид бобовихСоя
Країна походженняКитай
  • Ціна: 369 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner