Рис нешліфованний Червоний, 1 кг

10 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 28018071
+380 (93) 997-67-47
Питання по Замовленню (Олександра)повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рис допомагає організму налагодити обмінні процеси, завдяки чому лікарі і дієтологи часто рекомендують його при таких захворюваннях, як ожиріння, алергії різної етіології, цукровий діабет, порушення серцево-судинної системи. У світовому рейтингу найкорисніших для здоров'я продуктів бурий рис займає 17 місце. Особливу рідка речовина в шарі субалейрона між самим зерном і його коричневою оболонкою містить багато харчових волокон і олігосахаридів, завдяки чому захищає серцевий м'яз від пошкоджень однієї з різновидів білка (ангіотензин), який сприяє звуженню артерій, ніж провокує розвиток гіпертонічної хвороби. Цей факт, відкритий американськими вченими, підтверджують їх японські колеги. Результати досліджень шару субалейрона показують, що в Японії, де нешліфований рис є основною їжею населення, серцеві захворювання значно менше поширені в порівнянні з країнами, де бурий рис менш популярний. Японці, з'їдають мінімум одне блюдо на основі рису протягом дня, набагато рідше страждають від підвищеного тиску. У нешліфовані рисей міститься також гамма-орізанол - речовина, здатне скорочувати засвоєння холестерину з їжі і прискорити процес виведення його надлишків з організму. Крім того, коричневий рис - незамінний продукт для відновлення здоров'я після хвороб, операцій і в період сезонного авітамінозу. За консистенцією рис нешліфований більш жорсткий, що збільшує час його варіння в два рази (до 40-50 хвилин). Це дозволяє йому зберігати форму, купувати ніжну текстуру і крихкість (calorizator). Процес приготування виглядає наступним чином: залити 1 стакан нешліфований рису холодною водою і залишити на годину; довести до кипіння 3 склянки води, засипати вимочений і промитий рис, посолити (приблизно ½ ч. ложки солі) варити рис на мінімальному вогні при відкритій кришці близько 5 хвилин, а потім ще 30 хвилин при закритій (не заважати); вогонь вимкнути, накрити рушником і дати РІСУ «дійти» ще 10-15 хвилин. Щоб нешліфований рис варений був смачнішим, його можна зварити на м'ясному або овочевому бульйоні. Зверніть увагу, що чорна смуга по краю каструлі - це норма при варінні нешліфований рису.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Таїланд |
Вага | 1 кг |
Вид крупи | Рисова |
Колір | Червоний |
Користувальницькі характеристики | |
Тип рисової крупи | Дикий |
Форма рису | Середній |
Обробка рису | Не шліфований |
- Ціна: 10 ₴