Борошно різних культур 40 видів (безглютенова)
Різновиди корисного борошна в асортименті «EATOFIT»
Ми є українським виробником натуральних продуктів. Концепція компанії – максимально переробити рослинний продукт, щоб отримати з нього кілька різновидів товарів споживання та мінімізувати відходи. Тому ми спершу вижимаємо олію із сировини, а потім знежирене насіння перемелюємо для отримання борошна.
Особливості борошна
Розмелене зерно незамінне при виготовленні продуктів харчування – кондитерських виробів, хлібобулочної продукції, макаронів. Купити борошно у «EATOFIT» пропонуємо із великого переліку видів, які відрізняються:
-
вітамінно-мінеральним складом;
-
кількістю харчових волокон;
-
показником глікемічного індексу;
-
числом падіння;
-
крупністю помелу;
-
хлібопекарськими якостями;
-
зольністю;
-
енергетичною цінністю;
-
показниками якості – вмістом глютену, клітковини, клейковини.
Підібрати класичні види борошна із пшениці, жита, ячменю та зовсім незвичні варіації з чорного кмину, сої, кокосу, гарбуза, маку можна в нашому інтернет-магазині.
Різновиди борошна в асортименті «EATOFIT»
В залежності від хлібної культури, виготовляємо борошно кількох видів.
-
Лляне. Самостійно не застосовується, а лише в якості доповнення до основного складу класичних видів борошна, переважно пшеничного. Ним можна замінити яйця при приготуванні тіста.
-
Білого та чорного кунжута. Відрізняється корисним впливом на організм. Кунжутне борошно збагачене білками, магнієм, цинком, залізом, кальцієм, вітаміном Е та групи В. Воно нормалізує роботу ШКТ, зменшує ризик виникнення різних захворювань та бореться із дією вільних радикалів.
-
З розторопші. Має потужну гепатопротекторну дію. Вживання продуктів із цього різновиду борошна поліпшує здоров’я при діабеті, покращує когнітивні функції, сприяє мінералізації кісткової тканини, допомагає позбавитись від запальних процесів епідермісу, знижує рівень цукру у крові, захищає печінку. Особливо корисне при схудненні.
-
Житнє. З нього випікають хліб, кекси, бісквіти, пряники. Корисне при дотриманні правильного харчування. Поділяється на 3 сорти – сіяне, обойне та обдирне. Вміст клейковини невисокий – до 14%.
-
Рисове. Дуже корисне та дієтичне, збільшує поживну цінність страв. Через низький вміст клейковини не підходить для приготування дріжджового тіста, але його можна додавати до пшеничного для покращення пористості готової випічки та еластичності сирого тіста. Тільки треба додавати більше води, ніж зазвичай, щоб вироби не були пересушеними.
-
Конопляне. Це безглютеновий продукт темно-зеленого кольору. Містить амінокислоти, клітковину, вітаміни, мінерали, поліненасичені жирні кислоти Омега 3 та 6. Його вживання позбавляє від запорів, очищує кров, поліпшує травлення, знижує стрес та нервове напруження, покращує працездатність, очищає організм від паразитів, шлаків та токсинів, запобігає ожирінню.
-
З амаранту. Корисне для стабілізації рівня цукру у крові. Є джерелом рослинного білка, містить велику кількість амінокислот та вирізняється низьким глікемічним індексом. Без глютену. Використовується при приготуванні макаронних та кондитерських виробів, каш та коржів.
-
Рижієве. Цінується за антибактеріальні та антиоксидантні властивості. Вживання продуктів із рижієвого борошна зміцнює імунітет, налагоджує обмін речовин та очищує організм. Корисне особам, які мають онкологічні захворювання, діабет та проблеми з функцією ШКТ.
-
Ячмінне. Підходить тим, хто дотримується дієтичного харчування. Позбавляє організм від токсинів та шлаків, стимулює правильну роботу кишечника.
-
Горохове. Кількість вітамінів, мінералів та білка у них перевищує м’ясо. Не містить глютену. Застосовується для збільшення харчової цінності соусів, гарнірів та підлив.
-
Гречанне. Вирізняється дуже низьким рівнем клейковини, тому при приготуванні тіста варто додавати сполучні складові, як льон чи яйця. Гречане борошно максимально корисне, актуальне для створення незвичних кондитерських виробів та кулінарних шедеврів.
-
Пшеничне. Є вищого, 1-го, 2-го ґатунку та оббивне, великого та дрібного помолу. Універсальне у використанні, з нього виходять найпухкіші та найпоживніші вироби.
-
Мигдальне. Здебільшого використовується у кондитерському мистецтві для створення горіхових начинок, снеків, пісочно-горіхових напівфабрикатів.
-
Із волоського горіха. З горіхового борошна виготовляють макарони. У продуктах багато клітковини, вуглеводів та високоякісних білків.
Пропонуємо борошно купити оптом та в роздріб у фасуванні – 500 г, 1 кг та мішками по 25 кг. У нас вигідні для покупців ціни. На деякі позиції надаємо знижки. Відправляємо по Україні при залученні транспортних служб.
- +380 (93) 997-67-47Питання по Замовленню (Олександра)
- 4827027585657/38977023Готово до відправки Оптом і в роздріб129 ₴116,10 ₴
- 280221956/46446152Готово до відправки Оптом і в роздріб52 ₴46,80 ₴
- 2802219568752Готово до відправки Оптом і в роздріб52 ₴46,80 ₴
- 4827027587330Готово до відправки Оптом і в роздріб100 ₴90 ₴
- 473906915125Готово до відправки Оптом і в роздріб1 339,80 ₴1 205,82 ₴
- 4827027587293Готово до відправки Оптом і в роздріб120 ₴108 ₴